top of page
kachel en haard specialist

Kachel en haard specialist in Sittard

Bij Alpha Flame realiseren we ons dat een kachel niet alleen een warmtebron is, maar ook een essentieel element in jouw huis dat stijl en comfort toevoegt. Als dé specialist in kachels en haarden in Sittarfd bundelen we vakmanschap met passie om ervoor te zorgen dat jouw huis de ideale combinatie van warmte en esthetiek bereikt.

Waarom een kachel of haard installeren?

Het toevoegen van een kachel of haard aan je huis gaat verder dan simpelweg warmte bieden. Het is een keuze voor comfort, stijl en een gezellige sfeer. Als dé specialist in kachels en haarden in Sittard begrijpt Alpha Flame de waarde van deze beslissing. Wij streven ernaar om jouw keuze te verrijken met hoogwaardige producten en uitstekende service. Ontdek samen met ons waarom het installeren van een kachel of haard een verstandige en bevredigende investering is voor elke woning.

Alpha Flame verzorgt installaties in heel Limburg, waaronder Maastricht, Sittard, Heerlen, Valkenburg, Kerkrade, Landgraaf, Roermond, Venlo, Eindhoven en de omliggende regio's.

een man die net een haard of een kachel heeft geïnstalleerd

Het installatieproces

Een succesvolle installatie vereist een gedetailleerde aanpak. Laten we elke stap van het installatieproces doornemen.

1

Kennismaking met de eigenaar en woning

Kennismaking met u, bespreking van uw wensen, inspectie en meting van de woning, het opstellen van het installatieplan en afspraak.

Alpha Flame kachel installatie
gesprek voor kennismaking

2

Installatie van de haard of kachel

De werkzaamheden beginnen en binnen één tot twee werkdagen zorgen onze ervaren installateurs voor een naadloze montage.

cv aansluiting voor je kachel
installatie van rook kanaal of cv aansluiting

3

Nu is het tijd om te stoken!

Nu is het tijd om te genieten van een warm thuis, met aandacht voor het milieu, duurzaamheid en langetermijnbesparingen!

Warm huis met de Alpha Flame kachel
durzaamheid met Alpha Flame

Onze collectie - verfijnde warmteopties voor elk interieur

Houtkachels: Een tijdloze warmtebron

Ontdek in ons aanbod een diversiteit aan hoogwaardige houtkachels die niet alleen een rustieke charme toevoegen, maar tevens dienen als duurzame en efficiënte warmtebron. Onze deskundigen staan klaar om je te assisteren bij het kiezen van de ideale houtkachel die perfect past bij jouw interieur en behoeften.

Gashaarden: Moderne elegantie en gemak

Voor diegenen die gemak wensen in combinatie met eigentijdse stijl, vormen onze gashaarden de perfecte oplossing. Met innovatieve ontwerpen en slimme technologieën zorgen wij ervoor dat jouw gashaard niet alleen warmte brengt, maar tevens een visueel statement maakt.

Elektrische sfeerhaarden: Comfort op knopdruk

Ervaar de comfortabele warmte van onze elektrische sfeerhaarden. Voorzien van realistische vlammen en diverse instellingen bieden deze haarden flexibiliteit om moeiteloos de perfecte sfeer te creëren, zonder gedoe met rookkanalen of brandstofopslag.

Een greep uit de soorten kachels en ketels die wij installeren

Bekijk ons eigen assortiment

Pellet kachel

Pelletkachels

Houtkachel installatie

Houtkachel

CV Pelletkachel installeren door een bedrijf in nederland

CV Pelletkachel

Houtfornuis

Houtfornuis

Pellet CV fornuis

Pellet CV Fornuis

CV Houtkachel

CV Houtkachel

Pelletketel installeren

Pelletketel

Waarom kiezen voor Alpha Flame?

Vakmanschap en expertise

Bij Alpha Flame hechten we grote waarde aan vakmanschap. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en expertise opgedaan in het adviseren, installeren en onderhouden van kachels en haarden. Ons doel is niet alleen om aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Persoonlijke service op maat

Wij realiseren ons dat elke woning uniek is en streven ernaar om een service op maat te leveren. Onze adviseurs nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en assisteren je bij het vinden van de ideale verwarmingsoplossing die perfect aansluit bij jouw levensstijl.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Herschrijf deze tekst volledig : Bij Alpha Flame geloven we in duurzaamheid. Daarom bieden wij een selectie van kachels en haarden die niet alleen warmte leveren, maar ook voldoen aan de hoogste normen van energie-efficiëntie. Zo kun je genieten van een comfortabele leefomgeving terwijl je tegelijkertijd je ecologische voetafdruk vermindert.

Kies het juiste voor uw situatie

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om je te helpen bij het realiseren van de warme en gezellige sfeer waar je naar verlangt.

Uw partner voor veilige rookkanalen installatie in Sittard

Voor het installeren van een haard of kachel is ook de installatie van een rookkanaal nodig. Geen zorgen als je dat nog niet hebt! Bij Alpha Flame staan we voor je klaar, niet alleen om hoogwaardige haarden en kachels te leveren, maar ook voor professionele rookkanaalinstallatie in Sittard en de omliggende regio.

Veiligheid heeft bij Alpha Flame de hoogste prioriteit! Ontdek toonaangevende technologische vooruitgang op het gebied van rookkanaalinstallatie in Sittard, waar geavanceerde vonkenvangers en ventilatiesystemen niet alleen de effectieve werking optimaliseren, maar bovenal zorgen voor een veilige omgeving. Bij Alpha Flame begrijpen we het cruciale belang van regelmatig onderhoud, met periodieke inspecties en schoonmaakbeurten, om niet alleen de efficiëntie te waarborgen, maar ook potentiële risico's tot een minimum te beperken. Ontdek geavanceerde brandpreventiemaatregelen, zoals vonkenvangers en automatische uitschakelingssystemen, die aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de kans op brand.

Rookkanalen installeren

Energie-efficiëntie en Milieuvriendelijkheid, Kostenbesparingen en Efficiënt Verwarmen

Duurzame warmtebronnen:

Het aanschaffen van een hoogwaardige kachel of haard betekent investeren in duurzame warmtebronnen. Onze collectie omvat modellen die voldoen aan de nieuwste normen voor energie-efficiëntie, waardoor je niet alleen een comfortabele temperatuur in huis behoudt, maar ook je ecologische voetafdruk vermindert.

Kostenbesparingen op verwarming:

Een weloverwogen investering in een kachel of haard kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op je energierekening. Door doelgericht te verwarmen en gebruik te maken van efficiënte verbrandingstechnologieën, kun je de algehele verwarmingskosten aanzienlijk verminderen, vooral tijdens koude wintermaanden.

Efficiënt verwarmen van specifieke ruimtes:

Dankzij onze gevarieerde keuze kun je specifieke ruimtes doeltreffend verwarmen. Hierdoor geniet je niet alleen van gerichte warmte op de gewenste plek, maar kun je ook de verwarming elders in huis verminderen, wat weer bijdraagt aan extra kostenbesparingen.

Design en Esthetiek:

 

Een statement in stijl:

Een kachel of haard overstijgt puur functioneel; het is een designelement dat karakter toevoegt aan je interieur. Verken de verscheidenheid aan stijlen en materialen, zodat je keuze naadloos aansluit bij de esthetiek van je huis. Van klassiek tot modern, Alpha Flame biedt diverse ontwerpen om aan jouw persoonlijke smaak te voldoen.

Ruimtelijke harmonie:

Een zorgvuldig ontworpen haard of kachel heeft het vermogen om de ruimte te transformeren en een gevoel van warmte en harmonie te creëren. Onze deskundigen staan klaar om je te assisteren bij het selecteren van het juiste ontwerp, dat niet alleen functioneel is maar ook naadloos aansluit bij de rest van je interieur.

Technologische Kenmerken:

 

Geavanceerde bediening:

Hedendaagse kachels en haarden zijn voorzien van geavanceerde bedieningselementen, variërend van afstandsbedieningen tot slimme technologie. Hierdoor kun je de warmte in jouw huis moeiteloos regelen, zowel op het gebied van comfort als energie-efficiëntie.

Programmeerbare thermostaten:

Met programmeerbare thermostaten kun je de verwarming afstemmen op jouw levensstijl. Dit voorziet niet alleen in persoonlijk comfort, maar draagt ook bij aan het verminderen van energieverbruik wanneer de warmte niet constant nodig is.

Investeer in de toekomst van jouw huis met een kachel of haard van Alpha Flame, waar energie-efficiëntie, kostenbesparingen, esthetiek en geavanceerde technologieën samenkomen voor een warmere, mooiere leefomgeving.

Altijd dichtbij met 50+ werklocaties

Alpha Flame is werkzaam door heel Nederland!

Kanaal rook installeren heel nederland

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

bottom of page