top of page
kachel en haard specialist

Kachel en haard specialist in Eindhoven

Bij Alpha Flame realiseren we ons dat een kachel niet alleen warmte biedt, maar ook een essentieel element is in jouw huis dat stijl en comfort toevoegt. Als dé specialist in kachels en haarden in Eindhoven combineren we vakmanschap met passie om ervoor te zorgen dat jouw huis de perfecte balans vindt tussen warmte en esthetiek.

Waarom een kachel of haard installeren?

Het toevoegen van een kachel of haard aan je huis gaat verder dan alleen het verschaffen van warmte. Het is een keuze voor comfort, stijl en een gezellige sfeer. Als dé specialist in kachels en haarden in Eindhoven begrijpt Alpha Flame de waarde van deze beslissing. Wij streven ernaar om jouw keuze te verrijken met hoogwaardige producten en uitstekende service. Ontdek samen met ons waarom het installeren van een kachel of haard een verstandige en bevredigende investering is voor elke woning.

Alpha Flame verzorgt installaties in heel Limburg, waaronder Maastricht, Sittard, Heerlen, Valkenburg, Kerkrade, Landgraaf, Roermond, Venlo, Eindhoven en de omliggende regio's.

een man die net een haard of een kachel heeft geïnstalleerd

Het installatieproces

Een succesvolle installatie vereist een gedetailleerde aanpak. Laten we elke stap van het installatieproces doornemen.

1

Kennismaking met de eigenaar en woning

Kennismaking met u, bespreking van uw wensen, inspectie en meting van de woning, het opstellen van het installatieplan en afspraak.

Alpha Flame kachel installatie
gesprek voor kennismaking

2

Installatie van de haard of kachel

De werkzaamheden beginnen en binnen één tot twee werkdagen zorgen onze ervaren installateurs voor een naadloze montage.

cv aansluiting voor je kachel
installatie van rook kanaal of cv aansluiting

3

Nu is het tijd om te stoken!

Nu is het tijd om te genieten van een warm thuis, met aandacht voor het milieu, duurzaamheid en langetermijnbesparingen!

Warm huis met de Alpha Flame kachel
durzaamheid met Alpha Flame

Onze collectie - verfijnde warmteopties voor elk interieur

Houtkachels: Een tijdloze warmtebron

Verken ons aanbod en laat je verrassen door de verscheidenheid aan hoogwaardige houtkachels. Deze kachels voegen niet alleen een rustieke charme toe, maar fungeren ook als duurzame en efficiënte warmtebronnen. Onze deskundigen staan paraat om je te begeleiden bij het selecteren van de ideale houtkachel die naadloos aansluit bij jouw interieur en behoeften.

Gashaarden: Moderne elegantie en gemak

Ervaar de aangename warmte van onze elektrische sfeerhaarden. Voorzien van realistische vlammen en diverse instellingen bieden deze haarden flexibiliteit, zodat je eenvoudig de perfecte sfeer kunt creëren, zonder gedoe met rookkanalen of brandstofopslag.

Elektrische sfeerhaarden: Comfort op knopdruk

Bij Alpha Flame hechten we veel waarde aan vakmanschap. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en expertise opgedaan in het adviseren, installeren en onderhouden van kachels en haarden. We streven ernaar niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Een greep uit de soorten kachels en ketels die wij installeren

Bekijk ons eigen assortiment

Pellet kachel

Pelletkachels

Houtkachel installatie

Houtkachel

CV Pelletkachel installeren door een bedrijf in nederland

CV Pelletkachel

Houtfornuis

Houtfornuis

Pellet CV fornuis

Pellet CV Fornuis

CV Houtkachel

CV Houtkachel

Pelletketel installeren

Pelletketel

Waarom kiezen voor Alpha Flame?

Vakmanschap en expertise

Bij Alpha Flame staat ambachtelijk vakmanschap centraal. Onze experts hebben ruime ervaring en uitgebreide expertise opgedaan in het adviseren, installeren en onderhouden van kachels en haarden. Ons doel is om niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Persoonlijke service op maat

Bij Alpha Flame begrijpen we dat elke woning uniek is, en daarom streven we naar een op maat gemaakte service. Onze adviseurs nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en assisteren je bij het vinden van de ideale verwarmingsoplossing die naadloos aansluit bij jouw levensstijl.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Bij Alpha Flame staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom presenteren wij een selectie van kachels en haarden die niet alleen warmte leveren, maar ook voldoen aan de hoogste normen van energie-efficiëntie. Zo kun je genieten van een comfortabele leefomgeving en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verminderen.

Kies het juiste voor uw situatie

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om je te helpen bij het realiseren van de warme en gezellige sfeer waar je naar verlangt.

Uw partner voor veilige rookkanalen installatie in Eindhoven

Voor het plaatsen van een haard of kachel is tevens een rookkanaal nodig. Maak je geen zorgen als je er nog geen hebt! Alpha Flame staat voor je klaar, niet alleen om hoogwaardige haarden en kachels te leveren, maar ook voor professionele rookkanaalinstallatie in Eindhoven en de omliggende regio.

Veiligheid heeft bij Alpha Flame de hoogste prioriteit! Ontdek toonaangevende technologische vooruitgang op het gebied van rookkanaalinstallatie in Eindhoven, waar geavanceerde vonkenvangers en ventilatiesystemen niet alleen de effectieve werking optimaliseren, maar ook zorgen voor een veilige omgeving. Bij Alpha Flame begrijpen we het cruciale belang van regelmatig onderhoud, met periodieke inspecties en schoonmaakbeurten, om niet alleen de efficiëntie te waarborgen, maar ook potentiële risico's tot een minimum te beperken. Ontdek geavanceerde brandpreventiemaatregelen, zoals vonkenvangers en automatische uitschakelingssystemen, die aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de kans op brand.

Rookkanalen installeren

Energie-efficiëntie en Milieuvriendelijkheid, Kostenbesparingen en Efficiënt Verwarmen

Duurzame warmtebronnen:

Het verkrijgen van een hoogwaardige kachel of haard staat gelijk aan investeren in duurzame warmtebronnen. Ons assortiment bevat modellen die voldoen aan de recentste normen voor energie-efficiëntie, waardoor je niet alleen een aangename temperatuur in huis behoudt, maar tevens bijdraagt aan het verminderen van je ecologische voetafdruk.

Kostenbesparingen op verwarming:

Een weloverwogen investering in een kachel of haard kan resulteren in aanzienlijke besparingen op je energierekening. Door doelgericht te verwarmen en te profiteren van efficiënte verbrandingstechnologieën, kun je de algehele kosten voor verwarming aanzienlijk verminderen, met name tijdens de koude wintermaanden.

Efficiënt verwarmen van specifieke ruimtes:

Dankzij ons gevarieerde aanbod is het mogelijk om specifieke ruimtes efficiënt te verwarmen. Hierdoor geniet je niet alleen van gerichte warmte op de gewenste plek, maar kun je ook de verwarming elders in huis verminderen, wat bijdraagt aan extra kostenbesparingen.

Design en Esthetiek:

 

Een statement in stijl:

Een kachel of haard overstijgt puur functionaliteit; het is een designelement dat karakter toevoegt aan je interieur. Ontdek de verscheidenheid aan stijlen en materialen, zodat je keuze perfect aansluit bij de esthetiek van je huis. Of het nu gaat om een klassieke of moderne uitstraling, Alpha Flame biedt diverse ontwerpen om aan jouw persoonlijke smaak te voldoen.

Ruimtelijke harmonie:

Een zorgvuldig ontworpen haard of kachel heeft de mogelijkheid om de ruimte te transformeren en een gevoel van warmte en harmonie te creëren. Onze experts staan klaar om je te assisteren bij het kiezen van het juiste ontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij de rest van je interieur.

Technologische Kenmerken:

 

Geavanceerde bediening:

Moderne kachels en haarden beschikken over geavanceerde bedieningselementen, variërend van afstandsbedieningen tot slimme technologieën. Hierdoor kun je moeiteloos de temperatuur in jouw huis regelen, met aandacht voor zowel comfort als energie-efficiëntie.

Programmeerbare thermostaten:

Door gebruik te maken van programmeerbare thermostaten kun je de verwarming aanpassen aan jouw levensstijl. Dit zorgt niet alleen voor persoonlijk comfort, maar draagt ook bij aan het verminderen van energieverbruik wanneer de warmte niet constant nodig is.

Investeer in de toekomst van jouw huis met een kachel of haard van Alpha Flame, waar energie-efficiëntie, kostenbesparingen, esthetiek en geavanceerde technologieën samenkomen voor een warmere, mooiere leefomgeving.

Altijd dichtbij met 50+ werklocaties

Alpha Flame is werkzaam door heel Nederland!

Kanaal rook installeren heel nederland

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

bottom of page