top of page
Eco-vriendelijke Verwarming nederland

Eco-vriendelijke Verwarming

Alpha Flame staat voor milieubewuste verwarming. Onze kachels bieden niet alleen warmte en comfort, maar dragen ook bij aan een groenere planeet. Ontdek onze toewijding aan duurzaamheid.

milieubewust met Kachels

Groen en Gezellig!

In een wereld waar milieubewustzijn een steeds grotere rol speelt in ons dagelijks leven, staat Alpha Flame voorop als het gaat om duurzame verwarmingstechnologie. Wij begrijpen dat comfort en gezelligheid in huis essentieel zijn, maar we zijn er ook van overtuigd dat dit niet ten koste mag gaan van onze planeet. Daarom hebben we onze verwarmingssystemen ontwikkeld met een sterke focus op ecologische verantwoordelijkheid.

Onze kachels en CV-ketels bieden niet alleen warmte en comfort, maar ze dragen ook bij aan een groenere toekomst. Hoe doen we dat? Onze innovatieve technologieën zijn ontworpen om de uitstoot van schadelijke stoffen te minimaliseren, wat resulteert in een verminderde impact op het milieu. Bovendien streven we ernaar om materialen te gebruiken die recyclebaar zijn en minimaliseren we afval in ons productieproces.

Langetermijnbesparing met onze kachels!

Bij Alpha Flame begrijpen we de waarde van jouw slimme investeringen en duurzame keuzes voor jouw huis. Onze kachels bieden jou niet alleen onmiddellijke warmte en comfort, maar zijn ook ontworpen om jouw financiën op de lange termijn te beschermen.

Onze verwarmingssystemen zijn uiterst efficiënt, wat zich vertaalt in aanzienlijk lagere energiekosten in de loop der jaren. Door te kiezen voor Alpha Flame, investeer je in een duurzame oplossing die niet alleen jouw portemonnee ontlast, maar ook de planeet minder belast.

Bovendien vereisen onze kachels minimaal onderhoud, wat de kosten nog verder verlaagt en jouw gemoedsrust vergroot. Met Alpha Flame kies je niet alleen voor warmte en comfort, maar ook voor langetermijnbesparingen die blijven groeien. Maak vandaag de slimme keuze voor jouw huis en jouw financiële toekomst.

Kachels als beste investering

Een greep uit de soorten kachels en ketels die wij installeren

pelletkachel

Pelletkachels

Houtkachel

Houtkachel

CV pelletkachel

CV Pelletkachel

Houtfornuis

Houtfornuis

Pellet-CV-Fornuis

Pellet CV Fornuis

CV houtkachel

CV Houtkachel

Pelletketel

Pelletketel

Assortiment
milieubewuste installatie

Bij elke installatie planten wij één boom!

We zijn vastbesloten om een positieve invloed uit te oefenen op onze omgeving en het milieu, en deze visie werd geïnitieerd door Taha Bouders, de bevlogen algemeen directeur van Alpha Flame. Taha is een visionaire leider die gelooft in verantwoord ondernemen en de invloed die ons bedrijf kan uitoefenen op de wereld.

Zijn onwankelbare inzet voor duurzaamheid en het planten van bomen bij elke installatie weerspiegelen zijn diepgewortelde betrokkenheid bij het beschermen van het milieu en het streven naar positieve verandering in de samenleving. Voor elke installatie die we uitvoeren, planten we één boom als een symbool van onze toewijding om terug te geven aan de natuur en te helpen bij het herstel van onze geliefde planeet.

Altijd dichtbij met 50+ werklocaties

Alpha Flame is werkzaam door heel Nederland!

Werklocaties Alpha Flame

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

bottom of page