top of page
Installatie rookkanalen

Installatie van kachels en rookkanalen

Welkom bij Alpha Flame, jouw toegewijde partner voor deskundige kachelinstallatie en bijbehorend rookkanaal. Bij ons staan efficiëntie, expertise en milieubewustzijn centraal in elke installatie die wij uitvoeren.

Professionele installatie van het rookkanaal

Bij Alpha Flame zorgen wij met toewijding voor de installatie van jouw kachel en het rookkanaal. Onze experts nemen de complexiteit van het proces op zich en zorgen ervoor dat jouw verwarmingssysteem efficiënt werkt, zodat je kunt genieten van gelijkmatige warmteverspreiding en lagere energiekosten.

Bij Alpha Flame begrijpen we dat het installeren van een kachel en het bijbehorende rookkanaal meer is dan alleen het toevoegen van warmte aan uw ruimte; het is het creëren van een comfortabele en milieubewuste leefomgeving. Onze toegewijde experts zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige kachelinstallaties waarbij de huidige wet- en regelgeving wordt gehanteerd. 

Kachel installatie door Nederland
Kachel installatie door Alpha Flame

Op zoek naar installatie van het rookkanaal door een bestaande schouw?

Het installeren van een rookkanaal via een bestaande schouw biedt diverse voordelen:

Efficiënt gebruik van bestaande structuur: Gebruik de bestaande architectuur zonder grote wijzigingen aan te brengen, wat kosten en installatietijd bespaart.

Esthetische behoud: Behoud de charme van de schouw en voeg een veilige rookafvoer toe zonder afbreuk te doen aan het interieur.

Kostenbesparing: Verminder arbeids- en materiaalkosten door gebruik te maken van de bestaande schouw.

Veiligheid en functionaliteit: Verzeker een veilige afvoer van rookgassen, wat bijdraagt aan de bescherming van huis en bewoners.

Kiezen voor een rookkanaal via een bestaande schouw combineert praktisch gebruik van de bestaande structuur met veiligheid en efficiëntie.

Onze werkwijze

Bij Alpha Flame is jouw warmte, onze zorg

1

Kennismaking met de eigenaar en woning

Kennismaking met jou, bespreking van je wensen, inspectie en meting van de woning, het opstellen van het installatieplan en afspraak.

Alpha Flame kachel installatie
gesprek voor kennismaking

2

Installatie rook kanaal en/of cv aansluiting

De werkzaamheden beginnen en binnen één werkdag zorgen onze ervaren installateurs voor een naadloze montage.

cv aansluiting voor je kachel
installatie van rook kanaal of cv aansluiting

3

Nu is het tijd om te stoken!

Nu is het tijd om te genieten van een warm thuis, met aandacht voor het milieu, duurzaamheid en langetermijnbesparingen!

Warm huis met de Alpha Flame kachel
durzaamheid met Alpha Flame

Binnen 1 week komen wij langs!

Bij ons begrijpen we dat comfort en warmte in huis van essentieel belang zijn, en we willen dat je er zo snel mogelijk van kunt genieten. Daarom bieden we een snelle en efficiënte installatieservice waarmee je binnen slechts één dag nieuwe kachel of ketel geïnstalleerd hebt.

Het proces begint met jou. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We luisteren naar je behoeften en wensen om de perfecte verwarmingsoplossing te vinden. Onze ervaren installateur komt op de afgesproken tijd bij je langs, inspecteert je ruimte, neemt nauwkeurige metingen en stelt een plan op voor de ideale locatie en installatiemethode.

Op de afgesproken dag arriveert ons deskundige installatieteam bij je thuis. Ze voeren de installatie professioneel en met aandacht voor detail uit. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en we zorgen ervoor dat alles perfect werkt voordat we vertrekken. Zodra de installatie is voltooid, is het tijd om te ontspannen en te genieten van de warmte, gezelligheid en duurzaamheid van je nieuwe kachel of ketel.

Alpha Flame installatieservice

             Geen probleem voor             Alpha Flame

Alpha Flame is werkzaam door heel Nederland!

Installatie van kachels door eel Nederland

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

bottom of page