top of page
kachel en haard specialist

Kachel en haard specialist in Kerkrade

Bij Alpha Flame beseffen we dat een kachel niet alleen warmte levert, maar ook een essentieel element is in jouw huis dat stijl en comfort toevoegt. Als dé specialist in kachels en haarden in Kerkrade bundelen we vakmanschap met passie om ervoor te zorgen dat jouw huis de ideale combinatie van warmte en esthetiek bereikt.

Waarom een kachel of haard installeren?

Het integreren van een kachel of haard in je huis gaat verder dan enkel het verschaffen van warmte. Het is een keuze voor comfort, stijl en een gezellige sfeer. Als dé specialist in kachels en haarden in Kerkrade begrijpt Alpha Flame de waarde van deze beslissing. Wij streven ernaar om jouw keuze te verrijken met hoogwaardige producten en uitstekende service. Ontdek samen met ons waarom het installeren van een kachel of haard een verstandige en bevredigende investering is voor elke woning.

Alpha Flame verzorgt installaties in heel Limburg, waaronder Maastricht, Sittard, Heerlen, Valkenburg, Kerkrade, Landgraaf, Roermond, Venlo, Eindhoven en de omliggende regio's.

een man die net een haard of een kachel heeft geïnstalleerd

Het installatieproces

Een succesvolle installatie vereist een gedetailleerde aanpak. Laten we elke stap van het installatieproces doornemen.

1

Kennismaking met de eigenaar en woning

Kennismaking met u, bespreking van uw wensen, inspectie en meting van de woning, het opstellen van het installatieplan en afspraak.

Alpha Flame kachel installatie
gesprek voor kennismaking

2

Installatie van de haard of kachel

De werkzaamheden beginnen en binnen één tot twee werkdagen zorgen onze ervaren installateurs voor een naadloze montage.

cv aansluiting voor je kachel
installatie van rook kanaal of cv aansluiting

3

Nu is het tijd om te stoken!

Nu is het tijd om te genieten van een warm thuis, met aandacht voor het milieu, duurzaamheid en langetermijnbesparingen!

Warm huis met de Alpha Flame kachel
durzaamheid met Alpha Flame

Onze collectie - verfijnde warmteopties voor elk interieur

Houtkachels: Een tijdloze warmtebron

Verken onze collectie en laat je verbazen door de verscheidenheid aan hoogwaardige houtkachels. Deze kachels voegen niet alleen een rustieke charme toe, maar dienen ook als duurzame en efficiënte warmtebronnen. Onze deskundigen zijn beschikbaar om je te begeleiden bij het selecteren van de perfecte houtkachel die moeiteloos past bij jouw interieur en behoeften.

Gashaarden: Moderne elegantie en gemak

Voor wie op zoek is naar comfort in combinatie met eigentijdse stijl, vormen onze gashaarden de ideale oplossing. Met innovatieve ontwerpen en slimme technologieën zorgen wij ervoor dat jouw gashaard niet alleen warmte biedt, maar ook een visueel statement maakt.

Elektrische sfeerhaarden: Comfort op knopdruk

Geniet van de aangename warmte die onze elektrische sfeerhaarden bieden. Met realistische vlammen en verschillende instellingen geven deze haarden je de flexibiliteit om moeiteloos de perfecte sfeer te creëren, zonder gedoe met rookkanalen of de opslag van brandstof.

Een greep uit de soorten kachels en ketels die wij installeren

Bekijk ons eigen assortiment

Pellet kachel

Pelletkachels

Houtkachel installatie

Houtkachel

CV Pelletkachel installeren door een bedrijf in nederland

CV Pelletkachel

Houtfornuis

Houtfornuis

Pellet CV fornuis

Pellet CV Fornuis

CV Houtkachel

CV Houtkachel

Pelletketel installeren

Pelletketel

Waarom kiezen voor Alpha Flame?

Vakmanschap en expertise

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Alpha Flame. Onze specialisten hebben ruime ervaring en expertise opgebouwd in het adviseren, installeren en onderhouden van kachels en haarden. Wij streven ernaar niet alleen aan, maar ook boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Persoonlijke service op maat

Bij Alpha Flame begrijpen we dat elke woning uniek is, en daarom streven we naar een service op maat. Onze adviseurs nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en helpen je bij het vinden van de ideale verwarmingsoplossing die naadloos aansluit bij jouw levensstijl.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie

Bij Alpha Flame staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom presenteren wij een assortiment kachels en haarden die niet alleen warmte leveren, maar ook voldoen aan de hoogste normen van energie-efficiëntie. Zo kun je genieten van een comfortabele leefomgeving en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verminderen.

Kies het juiste voor uw situatie

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om je te helpen bij het realiseren van de warme en gezellige sfeer waar je naar verlangt.

Uw partner voor veilige rookkanalen installatie in Kerkrade

Voor het plaatsen van een haard of kachel is ook een rookkanaal nodig. Maak je geen zorgen als je er nog geen hebt! Alpha Flame staat voor je klaar, niet alleen om hoogwaardige haarden en kachels te leveren, maar ook voor professionele rookkanaalinstallatie in Kerkrade en de omliggende regio.

Veiligheid staat bij Alpha Flame centraal! Ontdek toonaangevende technologische vooruitgang op het gebied van rookkanaalinstallatie in Kerkrade, waar geavanceerde vonkenvangers en ventilatiesystemen niet alleen de effectieve werking optimaliseren, maar ook zorgen voor een veilige omgeving. Bij Alpha Flame begrijpen we het cruciale belang van regelmatig onderhoud, met periodieke inspecties en schoonmaakbeurten, om niet alleen de efficiëntie te waarborgen, maar ook potentiële risico's tot een minimum te beperken. Ontdek geavanceerde brandpreventiemaatregelen, zoals vonkenvangers en automatische uitschakelingssystemen, die aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de kans op brand.

Rookkanalen installeren

Energie-efficiëntie en Milieuvriendelijkheid, Kostenbesparingen en Efficiënt Verwarmen

Duurzame warmtebronnen:

De aanschaf van een kachel of haard van hoge kwaliteit betekent investeren in duurzame warmtebronnen. Onze selectie omvat modellen die voldoen aan de nieuwste normen voor energie-efficiëntie, waardoor je niet alleen een comfortabele temperatuur in huis behoudt, maar ook je ecologische voetafdruk vermindert.

Kostenbesparingen op verwarming:

Een doordachte investering in een kachel of haard kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren op je energierekening. Door gericht te verwarmen en gebruik te maken van efficiënte verbrandingstechnologieën, kun je de algehele verwarmingskosten aanzienlijk verminderen, vooral tijdens koude wintermaanden.

Efficiënt verwarmen van specifieke ruimtes:

Dankzij onze diverse selectie kun je doelgericht specifieke ruimtes efficiënt verwarmen. Hierdoor geniet je niet alleen van gerichte warmte op de gewenste plek, maar kun je ook de verwarming elders in huis verminderen, wat bijdraagt aan extra kostenbesparingen.

Design en Esthetiek:

 

Een statement in stijl:

Een kachel of haard gaat verder dan puur functioneel; het is een designelement dat karakter toevoegt aan je interieur. Ontdek de diversiteit aan stijlen en materialen, zodat je keuze perfect aansluit bij de esthetiek van je huis. Of het nu gaat om een klassieke of moderne uitstraling, Alpha Flame biedt diverse ontwerpen om aan jouw persoonlijke smaak te voldoen.

Ruimtelijke harmonie:

Een zorgvuldig ontworpen haard of kachel heeft de mogelijkheid om de ruimte te transformeren en een gevoel van warmte en harmonie te creëren. Onze experts staan paraat om je te assisteren bij het kiezen van het juiste ontwerp dat niet alleen functioneel is maar ook naadloos aansluit bij de rest van je interieur.

Technologische Kenmerken:

 

Geavanceerde bediening:

Moderne kachels en haarden beschikken over geavanceerde bedieningselementen, variërend van afstandsbedieningen tot slimme technologieën. Hierdoor kun je de temperatuur in jouw huis eenvoudig regelen, zowel op het gebied van comfort als energie-efficiëntie.

Programmeerbare thermostaten:

Met programmeerbare thermostaten kun je de verwarming afstemmen op jouw levensstijl. Dit voorziet niet alleen in persoonlijk comfort, maar draagt ook bij aan het verminderen van energieverbruik wanneer de warmte niet constant nodig is.

Investeer in de toekomst van jouw huis met een kachel of haard van Alpha Flame, waar energie-efficiëntie, kostenbesparingen, esthetiek en geavanceerde technologieën samenkomen voor een warmere, mooiere leefomgeving.

Altijd dichtbij met 50+ werklocaties

Alpha Flame is werkzaam door heel Nederland!

Kanaal rook installeren heel nederland

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten!

bottom of page